Кайтфорум KITE.COM.UA - Показать сообщение отдельно - Я бросил виндсерфинг...
Показать сообщение отдельно
Старый 06.05.2009, 13:26   #13
Rosty
Местный

Rosty
Хе-хе, реальні збори анонімних віндсерфінгістів.
Ну вставлю і я 5 копійок за Andy. У Львові серфінгістом може стати мазохіст.
Починав в 1990 на "мустангу" на шацьких озерах. Зразу купив свій за абалдєнні гроші- 50 $. До 2004, я поставив на доошку ше 4 людей вже мав все своє -секонд F2, куплений в Варшаві через інтернет магазин (Дякую друзям за допомогу) ше тоді коли віз туда не треба було і ми туда на сосиски їздили на вікенд.
А тепер прикиньте ситуацію:
Сама велика калюжа в регіоні Сівтязь- 220 км. (прогноз тільки під зміну погоди). Біля Львова ше два озера- одне 2 км2 за 45 км від Львова, каталися на ньому поки за 15 років дерева не виросли навколо. А друге з дзеркалом 15 км2- 65 км від Львова, напустили 4 роки тому. От ти відкриваєш зранку очі -дує -вроді так на 4-6 метрів, ти видзвонюєш братву, їдеш в гараж (арендований- свого нема, а барахло десь тримати треба), грузишся, їдеш до інших (або вони до тебе), забираєш їх з хати, барахло з гаражів (2год. мінімум), їдеш на озеро і вигружаєшся (1,5 год.), розкладаєш паруса і дошки і переодягаєшся (0,5 год.). На годиннику десь 14.00 дня. Дує полюбому у нас до 18.00. Ну під вечірню грозу потяне може ше до 19.00. І ВСЕ. А тут ше невеликий нюанс: 4/5 вітряних днів - будні. Але не це головне, часто скисає ше по дорозі - і наглухо. Фордак на гліссі і качку я таксяк навчився робити, трапеція, петлі-і... і все. Об'їздили з пацанами Крим, - там каталки на порядок більше, але таких поїздок 1- 2 на сезон. Дошку я не продав- тато любить політати, та і я деколи стаю. Але я сміявся як кінь минулого року, коли серфи всі були на березі, бо було десь 5,7 м/с (у нас жеш всі пацани реальні з Neil Pryde на таке не виходять) , а я літав на 12 ОР Райз як ошпарений.
Тому всім, хто не ворог власному кайфу -респект і уважуха.
Назад до мазохістів шось поки не тягне.
Хоча віндсерфінг в свій час для багатьох став відправною точкою, кайт більш народний полюбому. Його і в літак і в поїзд, і в хрущовку, і на воду за 10 хв...
Rosty
Lviv Swamp City
Rosty вне форума   Цитата